Kalendář událostí

Předchozí měsíc Předchozí den Následující den Následující měsíc

Odborný workshop „Robotika v oblasti práškového a mokrého lakování“ - Workshop je především určen pro odborníky, technology, procesní inženýry

Společnost WAtech a.s. Vás srdečně zve na odborný workshop na téma „Robotika v oblasti práškového a mokrého lakování“, který pořádá ve svém Technologickém centru v Rudné u Prahy. Můžete se zde seznámit  s lakovacími roboty, software řešení, řízení linek, ukázky robotických řešení. Součástí semináře bude i praktická ukázka se samoučícím robotem.

lakovaci robot watech rizeni linek software watech

 

Technologické inovační centrum WAtech a.s. je špičkově vybavené pracoviště pro výzkum, vývoj, inovace, zkoušky a školení v oblasti lakování práškovými, mokrými barvami a pro aplikace lepidel a dále pro kompletní automatizaci, digitalizaci a robotizaci. Zákazníkům poskytuje jedinečnou možnost navrhnout optimální technologické postupy a zvolit nejvýhodnější technologii pro aplikaci nátěrových hmot a lepidel.

 

Workshop je realizován pro 25 účastníků a je určen technologům, vedoucím a vývojovým odborníkům z oblasti povrchových úprav v průmyslu.


Cena workshopu 3500,-Kč bez DPH / osoba.

 

V případě zájmu o Voucher pro účast kontaktujte svého obchodního zástupce společnosti WAtech nebo nás kontaktujte.

Místo : U Zastávky 771, 252 16 Nučice (Rudná u Prahy)
Kontakt : Lenka Kurková, 606 063 014, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Rozsah: celodenní

Odborným garantem workshopu je pan Ing. Vít Routa přední odborník WAtech na povrchové úpravy a práškové technologie

Téma setkání lze libovolně přizpůsobit potřebám účastníků a součástí workshopu může být i praktická ukázka.

Zpět

Jste zde: Home Kalendář akcí Odborný workshop „Robotika v oblasti práškového a mokrého lakování“ - Workshop je především určen pro odborníky, technology, procesní inženýry